H.U.L.K

H.U.L.K. eða Hljóðgjörningafélag Ungra Listamanna í Kópavogi  samanstóð af Ólöfu Rún Benediktsdóttur, Magnúsi Skúlasyni og Snorra Skúlasyni. Félagið var virkt sumar 2013 og var fjármagnað af Molanum í gengum skapandi sumarstörf. Hópurinn stóð fyrir margskonar tónleikum og listviðburðum á þeim tveim mánuðum sem hann var starfandi.

H.U.L.K is short for Hljóðgjörningafélag Ungra Listamanna í Kópavogi (Soundperformance Association of young artists in Kópavogur) was made up of Ólöf Rún Benediktsdóttir, Magnús Skúlason and Snorri Skúlason. The association was active during the summer of 2013 and was funded by Molinn through their creative summer jobs progra. During that period the group held concerts and other sound-events in Kópavogur.

IMG_0838

IMG_0865

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s